Over ons

Metior is een jong bedrijf wat plattegronden maakt door héél Nederland.  Het team bestaat uit gemotiveerde studenten, hierdoor zijn we flexibel en kunnen wij je de beste prijs bieden!

Doelstelling

Metior is in 2013 opgericht vanuit de behoefte van makelaars om goedkope maar toch ook kwalitatief goede plattegronden voor op Funda te leveren voor makelaars door heel Nederland. Een belangrijk punt daarin is de communicatie, wij zijn van mening als dit goed verloopt het proces ook veel soepeler en efficiënter zal verlopen.

Wij nemen het totale proces van het maken van plattegronden voor je uit handen zodat jij je zorgeloos kunt bezig houden met het verkoopproces van de woning. Indien gewenst nemen wij contact op met de verkoper(s) om de plattegronden te laten controleren. Je hoeft ons alleen de originele documenten te sturen, en wij doen de rest!

Doordat de plattegrond door studenten wordt gemaakt kunnen wij u scherpe prijzen bieden ten opzichte van andere aanbieders. Wij werken met verschillende tarieven vanaf: €39,50!

 

Gizem Ergin

“Sinds 2016 maak ik plattegronden en werk ik met het programma Floorplanner. Door de ervaring die ik heb opgebouwd met het programma kan ik snel en secuur een plattegrond opstellen. Naast mijn werkzaamheden voor Metior studeer ik momenteel International Communication & Media. Daardoor ben ik verantwoordelijk voor de marketing en design van onze producten”

E-mail: gizem@metior.nl
Telefoon: (06) 25 30 33 14

Derk Aukema

“Ik heb sinds 2013 ervaring met het tekenprogramma Floorplanner. Hierdoor ken ik alle ins en outs van het programma om zo snel mogelijk een plattegrond te kunnen maken. Momenteel studeer ik de Master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Daar ben ik continu bezig met vastgoed en de nieuwste trends op dat gebied.”

E-mail: derk@metior.nl
Telefoon: (06) 43 27 28 65

Contact

Korte Lauwerstraat 10E
3512VE Utrecht
Telefoon: (06) 43 27 28 65
Internet: metior.nl
E-mail: info@metior.nl

Algemene voorwaarden

Aan de gegevens op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Metior streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden. Niettemin kan Metior niet garanderen dat alle opgenomen informatie zoals afbeeldingen, producten en tarieven in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig zijn.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Betaalmethoden

Je kunt bij ons uit twee betaalmethoden kiezen. Je aankoop direct betalen met iDEAL, óf per factuur achteraf.